joi, 20 decembrie 2012

MINICLIP"" ALL INCLUSIVE" http://112echipamentprotectie.ro"

Sistem autonom de iluminat

Sistem autonom de iluminat SISTEMUL AUTONOM DE ILUMINARE , pentru situatii de urgenta, dual, este modelul cel mai complet si multilateral,aparut pe piata mondiala, dotat cu generator autonom cu motor compact si silentios, care permite utilizarea grupului in orice situatii si permite iluminarea zonelor mari, caracterizat printr-o structura cilindrica realizata dintr-o  tesatura speciala, care o data umflata cu aer, pozitioneaza in sus sursa de lumina, pentru a permite o mare luminozitate intr-o zona vasta .
SISTEMUL AUTONOM DE ILUMINARE  este autonom si independent de sursele de curent, este modelul cel mai complet si multilateral, dotat cu generator autonom cu motor compact si silentios, actionat de combustibil lichid, benzina fara plumb, cu un consum de 1l ora, realizand iluminarea eficienta a unei zone de interventie si lucru pe o suprafata de 7.000 mp la o intensitate a fluxului luminos de minim 95.000 lumeni, asigurata de o lampa cu vapori de halogen cu un flux nominal de 1000w, amplasata in varful unui tub de sustinere la inaltimea de  4720 mm.
Timpul efectiv de la pornire a sistemului autonom de iluminat pana la asigurarea fluxului luminos este de 4( patru ) minute, fiind usor de transportat manual de doua persoane, avand o greutate de 52 kg, cu un gabarit de 570 x 470 x 600 mm.
Instalarea se face imediat asezanduse pe o suprafata plana, asigurandu-va ca aparatura se sprijina in mod stabil pe teren, iar punerea in functiune nu necesita decat scoaterea husei de protectie si actionarea sistemului de pornire, in circa 30 secunde. Garantia este de 1 an de la data livrarii, in conditii de depozitare, transport si utilizare conform instructiunilor , ce insotesc sistemul autonom de iluminat la livrare.
SC LADYNFOR PROD SRL va asigura contra cost in perioada de garantie si post garantie serviciile de intretinere si revizii, consumabile si piesele de schimb necesare functionarii in parametrii proiectati. Echipamentul SISTEM  AUTONOM DE ILUMINAT, corespune normelor legale in vigoare de protectie a muncii si  mediului, fiind dotat cu aparatori de protectie in zona de actiune a personalului deservent, nivelul de zgomot fiind de 68 db, sub nivelul minim admis de legislatia in vigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu